Ελλάδα
801-1136624

Γιατί τα .GR και .EU domain names δεν απαιτούν id protection;
Icon Printer


Tα .GR domain names
δεν απαιτούν το protection id για την προστασία των προσωπικών στοιχείων σας, επειδή τα στοιχεία αυτά έτσι και αλλιώς προστατεύονται και δεν επιτρέπεται να εμφανίζονται στην αναζήτηση WHOIS, από το Ελληνικό κράτος.


Για τα .EU domain names, ισχύει ότι για να εμφανιστούν τα στοιχεία σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο Organization στα στοιχεία ιδιοκτήτη, κατά την κατοχύρωση του. Έτσι λοιπόν για να μην εμφανίζονται τα στοιχεία σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε αυτό το πεδίο κενό. Σημειώνεται ότι το email που έχει δηλωθεί στα στοιχεία ιδιοκτήτη, εμφανίζεται πάντα στις αναζητήσεις whois.


Σε περίπτωση που συμπληρώσετε το πεδίο "Organization" κατά την κατοχύρωση αλλά δεν επιθυμείτε την εμφάνιση των στοιχείων σας, μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] από το email που έχετε δηλώσει στα στοιχεία ιδιοκτήτη, μέσα στο οποίο θα αναφέρεται το αίτημα, "Επιθυμώ να μην είναι ορατά τα στοιχεία μου σε κάθε αναζήτηση WHOis, καθώς αποτελώ φυσικό και όχι νομικό πρόσωπο." Στη συνέχεια το τμήμα Support θα πραγματοποιήσει την αλλαγή.Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif